Zelfkennis is de voorwaarde voor persoonlijke groei

Bewust kunnen voelen is daarbij een
waardevolle aanvulling op het vermogen tot denken.

Mijn naam is Bram Griffioen

Mijn interesse voor krijgskunst en interne energie werd al op jonge leeftijd gewekt. Tijdens mijn tienerjaren beoefende ik met plezier karate en judo, en later volgde ik Tai Chi Chuan Yang Stijl lessen.
De symbolische krijger speelde altijd een rol in mijn leven en ik heb turbulente tijden gekend. In 2018 kwam ik per toeval in aanraking met Qigong en werd ik gefascineerd door de bewegingen en de rijke geschiedenis. Omdat het me zo pakte, werd het volgen van online lessen een dagelijkse routine die me langzaam naar nieuwe interesses leidde en me verder op mijn pad bracht van zelfontplooing. In 2019 pakte ik martial arts weer op en momenteel geniet ik van de lessen Wing Chun kungfu.

Qigong leraar Rotterdam

Na een jaar van persoonlijke beoefening voelde ik de sterke drang om mijn kennis van Qigong serieus te verdiepen. Zoekend naar begeleiding vond ik mijn weg naar de Tao Chi academie in Den Haag, waar ik werd opgeleid tot Qigong leraar en wat mijn leven enorm heeft verrijkt. Als Qigong leraar blijf ik mezelf ontwikkelen in zowel de theorie als de praktijk. Ik geef met veel plezier lessen en begeleiding in Taoïstische- en Boeddhistische Qigong. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot gecertificeerd Body Mind Stress Release Trainer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met me op.

Algemene opleidingen

ISBC:
– Qigong en meditatie instructeur
– Qigong leraar
– Body Mind Stress Release Trainer

Retraite

– Studiesesshin – Zeninbaarn 2021

Ik ben aangesloten bij de:

STN – Stichting Taijiquan Nederland