Qigong prive les_Rotterdam

Privé les

Lichaamsgericht werk zoals Qigong kan
helpen om klachten te verminderen

Qigong privé les

Het is begrijpelijk dat sommige mensen de voorkeur geven aan privé les in Qigong. Tijdens zo’n individuele les kan er persoonlijke aandacht worden gegeven aan specifieke vragen en kan de instructie worden aangepast aan de behoeften van dat moment. Soms is er behoefte aan meer aandacht of privacy, vooral wanneer er sprake is van een specifiek probleem dat niet besproken kan worden in een groepsles.

Qigong_Prive les_InRoot_Rotterdam

Meerwaarde van privé les

Privélessen bieden precies die mogelijkheid. Ze kunnen op een locatie naar keuze worden gegeven of zelfs in de buitenlucht als je dat verkiest. Door deze flexibiliteit wordt je in staat gestelt om de omgeving te kiezen die het beste bij jou past en waarin je je het meest op je gemak voelt.

Door te kiezen voor privéles in Qigong, creëer je ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je te concentreren op jouw specifieke behoeften en om diepgaandere begeleiding te ontvangen. Dit kan resulteren in een dieper begrip van de principes van Qigong en een versterking van je persoonlijke praktijk.

“Persoonlijke aandacht is de essentie van een op maat gemaakte begeleiding, waarin het individu ten volle wordt gehoord, gezien en gesteund”

Deze ervaring kan een positieve impact hebben op je algehele welzijn en levenskwaliteit. Het kan een manier zijn om te ontspannen en stress te verminderen. Op zijn beurt kan dat je helpen om een betere verbinding te maken met je lichaam, geest en energie. Door privéles in Qigong te overwegen, geef je jezelf de mogelijkheid om op een persoonlijk niveau te groeien en je welzijn te bevorderen.

Dus, als je de behoefte voelt om dieper in te gaan op de kunst van Qigong en specifieke aandacht te ontvangen, kan privéles een waardevolle keuze voor jou zijn.

Tarieven:
€80,- per sessie – 90 minuten –
€460,- a zes sessies. (ontvang €20,- korting)

Neem vrijblijvend contact op als er nog vragen zijn.