Daoist

Shaolin

Buddhist

Variety of eclectic styles

InRoot offers a diverse range of eclectic Qigong styles.
A vision we once heard and fully support reads:


'Don't think in a single Qigong style'.

Daar is ons aanbod dan ook op afgestemd. Bij InRoot bieden we een diversiteit aan eclectische Qigong-stijlen, zodat je het beste van Qigong kunt ervaren. Qigong vindt zijn oorsprong in het oude China en is verbonden met het Taoïsme, Boeddhisme en Confucianisme. Het is onderdeel van de Traditional Chinese Medicine

In eerste instantie ligt de nadruk in het begin vooral op het fysieke aspect. Naarmate je kennis verdiept zal de essentie van Qigong zich op natuurlijke wijze aan je openbaren. Ontdek het unieke pad van Qigong bij InRoot en ervaar de transformatieve kracht ervan.

Services

Qigong_contact_stress_lessen_Rotterdam Qigong les - Beginners

Sunday 09:00 to 10:00
Outdoor or Indoor - according to the weather

1,5 uur
€13,-

More information
You can reserve a spot via the agenda


Qigong les - Vormen

Time yet to be determined
Outdoor or Indoor - according to the weather

1,5 uur
€13,-

More information

Qigong private lesson
More information

Contact contact for the possibilities

90 minutes
€80,-

Qigong_contact_stress_lessen_Rotterdam Qigong Counseling

More information

Contact contact for the possibilities

90 minutes
€80,-

InRoot_Qigong_Chi Kung_Rotterdam_InCompany_Trainingen_Workshop_stressmanagement_lessen_ziektepreventie In Company training

More information

Contact contact for the possibilities

Terwijl je training op het unieke pad van Qigong bij InRoot voortduurt, zul je geleidelijk aan ervaren hoe de essentie van deze oude praktijk zich op natuurlijke wijze aan je onthult.

Hoewel je wellicht aanvankelijk gefocust was op het fysieke aspect, zul je merken dat Qigong je veel meer te bieden heeft.

Naarmate je kennis en begrip verdiepen, ontdek je dat Qigong niet alleen draait om het beoefenen van bewegingen en ademhalingstechnieken. Het omvat een holistische benadering die je helpt om innerlijke balans te vinden, je emotionele welzijn te verbeteren en een diepere verbinding met jezelf te ervaren.

Bij InRoot nodigen we jou uit om de transformatieve effecten van Qigong te ervaren. Ontdek bij InRoot de helende kracht van Qigong.

Contact

Qigong_Training_Rotterdam