Zelfkennis is de voorwaarde voor persoonlijke groei


Bewust kunnen voelen is daarbij een

waardevolle aanvulling op het vermogen tot denken.

Mijn naam is Bram Griffioen

Van jongs af aan heb ik affiniteit met krijgskunst en het concept van interne energie. In mijn tienerjaren heb ik enkele jaren karate beoefend. Ook heb ik later Tai Chi Chuan Yang Stijl lessen gevolgd. De krijger speelde altijd een rol in mijn leven. Tegenwoordig volg ik met plezier lessen in Wing Chun kungfu in Rotterdam.

In 2018 kwam ik in aanraking met Qigong. Ik was gefascineerd door de bewegingen, maar ook door het concept en de geschiedenis erachter. Tijdens het oefenen merkte ik al snel de behoefte om de kennis van Qigong te verdiepen. Daarop ben ik op zoek gegaan naar een leraar en ben ik sinds 2019 student aan de Tao Chi academie in Den Haag.

Qigong_Bram Griffioen_Rotterdam_lessen

Ondertussen heb ik het eerste en het tweede jaar doorlopen en ben ik nu een gecertificeerd instructeur.
En zo geef ik lessen en instructie in Taoïstische- en Boeddhistische Qigong en individuele begeleiding.