Daoistisch

Shaolin

Boeddhistisch

Variëteit aan eclectische stijlen

InRoot biedt een divers aanbod van eclectische Qigong-stijlen aan.
Een visie die we eens hoorden en volledig ondersteunen, luidt:


‘Denk niet in een Qigong stijl’.

Daar is ons aanbod dan ook op afgestemd. Bij InRoot bieden we een diversiteit aan eclectische Qigong-stijlen, zodat je het beste van Qigong kunt ervaren. Qigong vindt zijn oorsprong in het oude China en is verbonden met het Taoïsme, Boeddhisme en Confucianisme, als onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Hoewel de nadruk in het begin vooral op het fysieke aspect ligt, zal naarmate je kennis verdiept, de essentie van Qigong zich op natuurlijke wijze aan je openbaren. Ontdek het unieke pad van Qigong bij InRoot en ervaar de transformatieve kracht ervan.

Aanbod

Qigong_contact_stress_lessen_Rotterdam Qigong les - Beginners

Zondag 09:00 tot 10:00
Outdoor of Indoor - naar gelang het weer

1,5 uur
€13,-

Meer informatie
Je kan een plek reserveren via de agenda


Qigong les - Vormen

Nader te bepalen tijdstiip
Outdoor of Indoor - naar gelang het weer

1,5 uur
€13,-

Meer informatie

Qigong privé les
Meer informatie

Neem contact op voor de mogelijkheden

90 minuten
€80,-

Qigong_contact_stress_lessen_Rotterdam Qigong Counseling

Meer informatie

Neem contact op voor de mogelijkheden

90 minuten
€80,-

InRoot_Qigong_Chi Kung_Rotterdam_InCompany_Trainingen_Workshop_stressmanagement_lessen_ziektepreventie In Company trainingen

Meer informatie

Neem contact op voor de mogelijkheden

Terwijl je reis op het unieke pad van Qigong bij InRoot voortduurt, zul je geleidelijk aan ervaren hoe de essentie van deze oude praktijk zich op natuurlijke wijze aan je onthult. Hoewel je wellicht aanvankelijk gefocust was op het fysieke aspect, zul je merken dat Qigong je veel meer te bieden heeft. Naarmate je kennis en begrip verdiepen, ontdek je dat Qigong niet alleen draait om het beoefenen van bewegingen en ademhalingstechnieken. Het omvat een holistische benadering die je helpt om innerlijke balans te vinden, je emotionele welzijn te verbeteren en een diepere verbinding met jezelf te ervaren.

Bij InRoot nodigen we jou, als bewuste zoeker, uit om de transformatieve kracht van Qigong te ervaren. Ontdek bij InRoot de helende kracht van Qigong en omarm een gebalanceerde, betekenisvolle en vreugdevolle levensstijl.

Contact

Qigong_Training_Rotterdam